люди средства по уходу Нео

Роман з каменем: чому мінерали – майбутнє догляду за шкірою

Сейчас читают: 584
vogue.ua

Догляд майбутнього багатьма вбачається чимось надзвичайно футуристичним. Втім, усе набагато простіше, як і належить бути всьому геніальному.

Мінерали походять із земних надр – гірських порід, ґрунту та води, й експерти прогнозують, що "мінеральна" тенденція неодмінно прогремить уже наступного року. "Після пандемії ми спостерігаємо сплеск профілактичних заходів у велнесі та 360-градусний фокус на здоров’ї, — каже вчена-косметологиня Наушін Куреші. – Подібно до того, як люди щодня вживають полівітаміни та інші добавки для внутрішнього здоров’я, тепер вони починають розуміти, чому настільки важливий повний набір мінералів і вітамінів, що потрапляють безпосередньо на шкіру".

Насправді це явище зовсім не нове: люди тисячоліттями використовували у своїй рутині багаті на мінерали формули, як-от магній і сіль для зняття стресу або золоті маски, гідні Instagram, щоб підтягнути шкіру та поліпшити її структуру.

Але завдяки інноваціям у сфері догляду за шкірою ці інгредієнти використовуються набагато краще й ефективніше, що дає неймовірний результат.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA