знаменитости Сериал Netflix Нео

Чому всім варто подивитися серіал Down to Earth із Заком Ефроном

Сейчас читают: 432
vogue.ua

Зaк Ефрон — надзвичайно талановитий, дуже різнобічний актор. Він вміє співати, танцювати та здатний органічно перевтілитися в персонажа чи то комедії, чи то трилера.

А ще йому вдалося використати свої здібності та славу й у документалістиці. У 2020 році на Netflix вийшов документальний серіал Down to Earth.

Ведучими та виконавчими продюсерами шоу стали Зак Ефрон й експерт з питань здорового способу життя Дарін Олієн. Цей мінісеріал розповідає про подорожі Зака й Даріна по всьому світу: від Франції й Великобританії до Пуерто-Рико, Ісландії, Коста-Рики, Перу та Сардинії.

Разом вони дізнаються про різні культури та про те, як жити здоровим і екологічним життям, турбуючись про матінку-природу. Чимало експертів зі сталого розвитку життя — які живуть і дихають цими проблемами та їхнім висвітленням — зі скепсисом поставилися до шоу, в якому двоє заможних знаменитостей подорожують світом у пошуках «здорових і стійких» практик.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA