здоровье спорт фитнес

Чому кундаліні – улюблена практика знаменитостей, від Дженіфер Еністон до Жизель Бюндхен

Сейчас читают: 369
vogue.ua

Жизель Бюндхен, Дженніфер Еністон, Сінді Кроуфорд, Міранда Керр – список адептів кундаліні йоги нескінченний. Регулярні практики кундаліні допоможуть набути миру й спокою всередині, підвищуючи свідомість та сприяючи гармонійному сприйняттю навколишнього світу, – кажуть засновники проєктів про йогу, медитацію та турботу про себе Self Power та Name of project.

Вони проводять заходи, присвячені ментальному та фізичному здоров’ю, частина виручених коштів від яких іде на допомогу ЗСУ. Кундаліні відрізняється від загальновідомих стилів йоги.

Вона охоплює фізичні статичні й динамічні вправи (асани), дихальні вправи (пранаями), мантри, медитації, мудри й релаксацію.

Все це потрібно, щоб підняти енергію Кундаліні вгору по хребту до вищого центру, Сахасрари чакри. У кожному з нас є життєва енергія, що на санскриті називається "Кундаліні", дослівно – "згорнута кільцем".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA