Фото новини шоубізнес

"Роки не дають полегшення і розради:" телеведучий Костянтин Грубич присвятив пост доньці, з нагоди роковин її смерті (ФОТО)

Сейчас читают: 795
hochu.ua

Популярний український тележурналіст в день 9-тих роковин з дня смерті своєї доньки опублікував щемливий пост. Чоловік повідомив, що до сих пір не знає, хто вбив його дитину.

Подробиці - в нашому матеріалі. Донька відомого журналіста потрапила в ДТП у 2014 році. Ользі Грубич було лише 17. Лікарі три дні намагалися врятувати дівчину, однак їм не вдалося.

Тоді з'явилася інформація, що невідомий водій збив Ольгу на пішохідному переході та зник з місця трагедії. Читати також Помер ще місяць тому, а відомо стало тільки зараз: пішов із життя один із акторів "Титаніка" (ФОТО, ВІДЕО) Костянтин переконаний, що поліція приховала від нього обставини загибелі Олі Грубич.

Батько описав свої  переживання через втрату дитини.Нам випало найбільше з можливих нещасть. Роки не дають полегшення і розради, біль не вщухає, він може атакувати зненацька.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA