Україна Росія Незламні Україна Росія

Моя ціль на найближчі роки в професійній площині – притягнути РФ до відповідальності не на папері, а на ділі. Я прагну і вимагаю справедливості для своєї країни і своїх людей: Ірина Мудра про

Сейчас читают: 577
womo.ua

Наразі Україна є першою країною, що впровадила у практику беспрецедентний досі механізм конфіскації активів росіян та білорусів, причетних до ведення війни.

Заступниця міністра юстиції Ірина Мудра у ексклюзивному інтерв’ю WoMo розповіла про процеси створення реєстру збитків та міжнародної організації під юрисдикцією в Гаазі, захист демократичних цінностей, а також як відбуватимуться компенсації постраждалим від агресії країни загарбника.  Де ви зустріли 24 лютого? Я, як і більшість з нас, 24 лютого зустріла в себе вдома – в ліжку.

Тільки замість звичайного ранкового клопоту, на кшталт приготування сніданку та збирання дитини до садочка, оселя була наповнена звуками численних повідомлень.

У месенджерах, під час телефонних розмов були до болю вже знайомі фрази: «Ти як? Що робити?». Ніхто, власне, не очікував і не хотів вірити в слово “війна” у ХХІ сторіччі в центрі Європи, але ми проживаємо вже шістнадцять місяців війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA