ваза інтер'єр ідеї для дому

Доповнюємо інтер'єр затишком: ТОП-5 деталей, що додають краси (ФОТО)

Сейчас читают: 502
hochu.ua

Кожна домівка має свою енергетику і свій стиль інтер'єру. У різних людей різні смаки на колір, текстуру і текстиль. Раніше ми писали, як за допомогою освітлення зробити романтичну атмосферу, а тепер розкажемо, які 5 деталей інтер'єру зроблять ваш дім ще затишнішим.Краса — у деталях.

Є дрібниці, які додають шарму і затишку кожній оселі. До таких речей відносяться свічки, вази, статуетки, цукерниці та скатертини.

Читати також Дизайнери назвали наймодніші картини літа: вони — окраса інтер'єру 2023 (ФОТО) Романтику і ніжність вечірнього спілкування допоможуть зробити свічки.

У моді — великі свічки у формі циліндра, які ставляться без підставки і без банки. Найкращі кольори — матові, пудрові, не яскраві, що імітують мармур чи мають вставки, схожі на мармур і криштали.Вази із квітами або декоративними гілками завжди додають інтерес до інтер'єру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA