розлучення новини шоубізнес

Через два роки після весілля Аріана Гранде пішла від чоловіка: ЗМІ

Сейчас читают: 823
hochu.ua

Популярна американська співачка Аріана Гранде розлучається з чоловіком Далтоном Гомезом після двох років шлюбу. І хоча сама пара поки не оголошувала про розрив, чутки про проблеми в їхніх стосунках підтверджують інсайдери з близького оточення знаменитостей.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Уперше чутки про розлучення Аріани Гранде і Далтона Гомеза з'явилися після того, як артистка з'явилася на фіналі тенісного турніру "Вімблдон", де, до слова, принцеса Шарлотта підкорила публіку своєю емоційністю.

На гру Гранде прийшла без обручки, що відразу ж почала обговорювати жовта преса. Читати також Дійсно dangerous woman! Як виглядає Аріана Гранде без свого фірмового макіяжу (ФОТО) Фото: Getty ImagesЧерез кілька днів джерело з близького оточення Аріани Гранде підтвердило виданню TMZ, що стосунки подружньої пари погіршилися до такої міри, що вони вирішили розірвати свої стосунки.

Причиною тому інсайдер назвав щільний графік співачки, зокрема її зйомки в проєкті Wicked. Однак, як виявилося, розлад між Аріаною і Далтоном триває вже не перший місяць.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA