республика Коми люди душа Нео езотерика республика Коми

Домовик у домі: 3 ознаки, які видають його присутність

Сейчас читают: 417
hochu.ua

У кожному домі є домовик. Езотерики та біоенергетики кажуть, що ця істота захищає оселю та його господарів. Проте, якщо його розізлити, то він буде “виживати” злу людину із помешкання.

Домовики не люблять безлад, сварки і брехню. Раніше ми писали, як відкрити портал благополуччя, а тепер розкажемо, як впізнати присутність домовика.Домовики люблять порядок, чистоту, мир і спокій.

Їм подобається дитячий сміх, гарне оформлення квартири, особливо — наявність штор, квітів і декоративних прикрас. Якщо цього немає, і сім'я живе у сварках, домовик буде “виживати” з дому злого провокатора.

Отож, якщо у вашій оселі раптово б'ється посуд і падають різні речі, — це знак, що домовику щось не до вподоби. Читати також Ритуал на щастя: що говорити, коли б'ється посуд Часто люди розповідають, що вночі не розуміють, чи сплять, чи ні, і відчувають раптову важкість на ногах або грудній клітці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA