Англия серіали що подивитися кіно що подивитись дозвілля Англия

Що подивитися на вихідних: найкращі серіали вересня

Сейчас читают: 684
womo.ua

Вересень відкриває осінній сезон кіноманів. Від нового відьомського серіалу Marvel «Це все Аґата» до найбільш обговорюваного мінісеріалу «Чудова пара» з Ніколь Кідман.

Пропонуємо вашій увазі повну добірку найкращих серіалів вересня, які можна переглянути цими вихідними. Найкращі серіали вересня 2024 року: топ-7 Чудова пара The Perfect Couple, мінісеріал, 5 вересня прем’єра всіх серій Одна з найбагатших сімей на острові Нантакет готується до весілля, але за кілька годин до початку свята на березі знаходять труп.

Усі учасники церемонії опиняються під підозрою. Це все Аґата Agatha All Along, мінісеріал, прем’єра 18 вересня Спіноф серіалу «ВандаВіжен» про відьму Аґату Гаркнесс.

Підліток звільняє чаклунку від чар Ванди й просить натомість взяти його на магічну смугу випробувань під назвою «Дорога Відьом». Пінгвін The Penguin, мінісеріал, прем’єра 19 вересня Король злочинного світу Кармайн Фальконе мертвий, і Оз Кобблпот сповнений рішучості зайняти вакантне місце.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA