Джеймс Марсден Сша фільми особисте життя відомих людей дні народження відомих людей Джеймс Марсден Сша

Джеймс Марсден: найкращі фільми героя мелодрам

Сейчас читают: 681
womo.ua

Джеймс Марсден — американський кіноактор, кар’єра якого почалася в юному віці. Він часто ходив по телешоу, знімався у малобюджетних фільмах, отримував незначні ролі, та його приваблива зовнішність і талант подарували йому головні ролі у стрічках, від яких ми всі плакали.

Сьогодні хочемо нагадати вам про фільми, в яких знявся Джеймс Марсден і які можна переглянути осіннього вечора. Читайте також: Найочікуваніші фільми 2025 року: топ-30 прем’єр наступного року Найкращі мелодрами з Джеймсом Марсденом Найкраще в мені 2014, The Best Of Me «Найкраще в мені» — американська романтична драма режисера Майкла Хоффмана.

Сценарій написав Майкл Хоффман у співавторстві з Віллом Феттерсом і Джей Міллс Гудлоу, на основі роману 2011 року «Найкраще в мені» Ніколаса Спарка.

У головних ролях знімалися: Джеймс Марсден та Мішель Монаган. Щоденник пам’яті 2004, The Notebook «Щоденник пам’яті» — романтична драма 2004 року виробництва США.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA