Україна стосунки кохання привітання свято короткі привітання Україна

З днем поцілунків! Красиві картинки та мімішні вітання зі святом для ваших коханих

Сейчас читают: 327
hochu.ua

Сьогодні, 6 липня, світ відзначає одне із найбільш романтичних свят року — Всесвітній день поцілунків (World Kiss Day). Це неофіційне свято, придумане в XIX ст.

у Великій Британії, яке 20 років тому було затверджено ООН. На сьогодні до святкувань щороку в цей день долучаються понад 60 країн, серед яких і Україна.З цього приводу редакція HOCHU.ua ділиться найцікавішими фактами про поцілунки, а також красивими картинками й листівками до Дня поцілунків, які ви зможете відправити своїй другій половинці і просто тим, кого дуже любите.

Читати також До відпустки чи до обману: віщуни розповіли, чому сняться поцілунки Ідея цього свята полягає у тому, щоб нагадати людям, як приємно цілуватися.

Звичайний поцілунок (навіть у щічку) може підняти настрій і допомогти виразити свої почуття до іншої людини. Поцілунки загалом дуже сприятливо впливають на наше здоров’я:  знімають стрес, спалюють калорії і тримають у тонусі наш імунітет.Історія та міфологія визначають поцілунок як певне ритуальне дійство, яке свідчить про соціальні, релігійні чи міфічні відносини між людьми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA