Україна свято привітання у віршах привітання у прозі короткі привітання Івана Купала Україна

Івана Купала 2023: привітання у віршах, у прозі та смс з улюбленим літнім святом

Сейчас читают: 149
hochu.ua

Свято Івана Купала щорічно відзначають у ніч із 6 на 7 липня - так було до цього року включно, а ось , оскільки Україна переходить на новий церковний календар.

Давні слов'яни вірили, що це особлива і навіть магічна ніч. Івана Купала святкують дуже гучно, організовуючи народні гуляння та відтворюючи давні автентичні обряди.

Є ціла низка негласних правил і звичаїв святкування. Цього дня також заведено вітати одне одного зі святом. Тому редакція HOCHU.ua підготувала для вас короткі оригінальні привітання у віршах, у прозі та смс з Івана Купала.Фото: Твій світУ календарі церковних свят липня цієї дати в червоному кольорі немає (зате є Різдво Іоанна Хрестителя).

Але здавна 6 і 7 липня святкувалися слов'янами з розмахом. Багато хто вірить, що саме в купальську ніч прокидається вся лісова нечисть - відьми, змії, водяні, русалки, перевертні та інші жителі лісів і боліт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA