України Володимир Зеленський Володимир Зеленський Україна відео новини України Володимир Зеленський Володимир Зеленський Україна

"Мені подобається їхня енергія": Володимир Зеленський зізнався, яку музику слухає

Сейчас читают: 751
hochu.ua

Президент України Володимир Зеленський зізнався, якій музиці надає перевагу. Український лідер назвав гурт, пісні якого йому дуже подобаються.

Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також "Їх виховують моя дружина і війна": Володимир Зеленський зізнався, що не приділяє дітям належної уваги Як повідомляє CNN, український президент повідомив у своєму інтерв’ю, що в захваті від музики, яка допомагає боротися зі стресом.

Володимир Олександрович надзвичайно тішиться тим рідкісним миттєвостям, коли має нагоду послухати улюблені треки. За словами президента, це зазвичай відбувається зранку.Виявляється, Зеленський є палким фанатом легендарного рок-гурту AC/DC.

Проте український лідер запевнив, що насолоджується і українською музикою.Мені подобається AC/DC. І українська музика, звичайно, мені дуже подобається, тому що українська - моя рідна мова.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA