місто Маріуполь Нео Азовсталь місто Маріуполь

Рідні захисників «Азовсталі» закликали завадити «трибуналу» над полоненими

Сейчас читают: 801
womo.ua

Асоціація сімей захисників «Азовсталі» звернулася до президента України Володимира Зеленського, а також до міжнародних організацій, зокрема, гарантів безпеки захисників Азовсталі – МКЧХ й ООН, із проханням завадити проведенню фейкових трибуналів, які загрожують бійцям полку «Азов».

Рідні захисників наголосили, що «міжнародний трибунал» неможливий у псевдореспубліці, яку не визнають у світі. У заяві наголошується, що проведення судів над військовими також «суперечить загальновизнаним міжнародним законам про поводження з військовополоненими».

Окрім цього, рідні захисників Маріуполя закликали українців перевіряти інформацію, яку ті поширюють у соцмережах, і не вірити всім «гучним» постам з фейковою інформацією. «Усіх небайдужих закликаємо перевіряти інформацію, яку ви поширюєте, і не вестися на гучні пости з фейковою інформацією.

Наш ворог підступний – усі вкиди він робить з метою подальшої дискредитації «Азову» та введення аудиторії у свою підлу оману.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA