України Володимир Зеленський місто Київ місто Маріуполь місто Мариуполь StandWithUkraine Мариуполь Ми з України України Володимир Зеленський місто Київ місто Маріуполь місто Мариуполь

Захисники "Азовсталі" стали героями фігурок LEGO

Сейчас читают: 191
vogue.ua

Українські герої-захисники, яки утримували оборону "Азовсталі", стали натхненням для фігурок LEGO. Ендрю Бікрафт, засновник компанії The Brothers Brick, яка є одним з ретейлерів LEGO та відома створенням "військових" конструкторів, що мають історичну достовірність, повідомив в твітері про розробку нових фігурок.

Героями нової серії стали українці, які самовіддано захищали "Азовсталь" та потрапили до російського полону. Прототипи впізнаються без помилок: це командир полку "Азов" Денис Прокопенко, його заступник Святослав Паламар ("Калина"), начштабу "Азов" Богдан Кротевич ("Тавр"). "Морські піхотинці Міноборони, бійці Нацгвардії України, добровольці ТрО та інші захисники Азовсталі, які утримували Маріуполь майже три місяці, затримали наступ російської армії та дозволили Україні виграти битву за Київ", – підписав фото Бікрафт.

Окрім захисників Азовсталі, героями LEGO стали українські парамедикині та військовий журналіст Ілля Пономаренко, який працює в The Kyiv Independent.

Це вже не перший раз, коли героїзм українців надихає виробників фігурок LEGO. Нагадаємо, раніше незалежний роздрібний продавець LEGO Citizen Brick випустив у продаж сумісні з конструктором мініфігурки «коктейлів Молотова» та Президента України Володимира Зеленського.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA