України Ганн Україна місто Київ місто Маріуполь Київ Азовсталь України Ганн Україна місто Київ місто Маріуполь

У Київ доставили тіла захисників «Азовсталі»

Сейчас читают: 388
womo.ua

У Київ прибули тіла полеглих захисників «Азовсталі», які Україна отримала в межах обміну тілами з росіянами. Про це повідомили в Асоціації родин захисників «Азовсталі». «Дійсно, в Київ вже прибули тіла загиблих захисників «Азовсталі».

Патронатна служба полку «Азов» зустріла та разом з лікарями провела огляд та опис тіл. Важливо зазначити, що серед тіл загиблих третина — бійці полку «Азов», належність інших тіл до різних підрозділів з’ясовується.

Наразі судмедексперти ведуть роботи, які за часом, попередньо, можуть тривати до трьох місяців», — йдеться у повідомленні. Зазначається, що згодом родини загиблих викличуть на експертизу та процедуру упізнання. «Патронатна служба зараз дуже завантажена, але тримає зв’язок з Асоціацією родин захисників «Азовсталі», з родичами полеглих бійців і про наступні кроки повідомить згодом», — повідомляють в Асоціації.

Також повідомляється що тривають перемовини та розв‘язання організаційних питань щодо наступного обміну тілами загиблих військових.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA