місто Маріуполь Нео місто Маріуполь

У Києві відбудеться виставка Дмитра Козацького – автора фото із самого пекла "Азовсталі"

Сейчас читают: 516
vogue.ua

12 серпня в Києві розпочне роботу виставка "Небачена Азовсталь". Вона презентує  фотографї Дмитра Козацького (позивний Орест) - фотографа і керівника пресслужби полку «Азов», автора мабуть найпронизливіших кадрів з заводу «Азовсталь», що цієї весни облетіли увесь світ.

Виставка проходить з дозволу мами Ореста, Ірини Юрченко. Поряд із 25 відомими роботами Ореста на виставці презентують його фотороботи з бомбосховищ «Азовсталі», які раніше не публікувалися і які Фонду надала його мама Ірина. "Ми покажемо відео, які захисники Азовсталі надсилали своїм родинам просто з пекла в оточення окупантів", - кажуть організатори проєкту.

Також в рамках триденної події 12 серпня відбудеться зустріч-розмова з родичами бійців різних підрозділів, які були на Азовсталі.

Це і «Азов», і прикордонники, і бійці територіальної оборони та поліції Маріуполя. Вони розкажуть історії захисників Маріуполя, які досі ніхто не чув.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA