місто Вікторія місто Киев женщина НОВОСТИ місто Вікторія місто Киев

Ком’юніті Wtech проводить жіночий мітап про права жінок

Сейчас читают: 230
womo.ua

18 березня в Києв це асоціація представників сфери IT в Європі і в Україні EASE спільно з жіночим ком’юніті Wtech проведе мітап для жінок.

Зокрема для учасниць ком’юніті Spring EASE & Wtech Meetup. Перший перший offline Meetup у цьому році буде присвячений темі прав жінок.

На івенті участниці будуть говорити про гендерну рівність та командоутворення в бізнесі. Спікерки — керівниці IT-компаній і освітніх програм, які допомагають жінкам реалізувати свій бізнес-потенціал.

А саме: Вікторія Тігіпко та Вірослава Новосильна. Вони розкажуть про роботу Wtech і про те, чому правильне ком’юніті є дуже важливим на шляху до жіночої професійної реалізації. Любов Мочалова розповість про діяльність EASE, поділитися досвідом того, як очолити IT-асоціацію і вивести проєкт у продуктивну діяльність за 4 місяці, дасть практичні поради на тему того, з чого починати бізнес, як працювати з командою і від яких працівників краще відмовитися на старті, чому будь-який стартап потрібно почати з піару і який піар є

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA