Кара Делевінь Кара Делевінь

«Вона надихає»: Puma представляє кампанію про жінок, які рухають цей світ

Сейчас читают: 758
cosmo.com.ua

Починаючи з березня 2021 року, PUMA презентує глобальну кампанію «Вона надихає» — про жінок і для жінок. Під керівництвом амбасадорки бренду, суперзірки Дуа Ліпи, PUMA створюватиме контент, що надихатиме жінок по всьому світу — від інтерв’ю до подкастів.

Героїні проекту — жінки, які розкажуть власні історії про те, як вони стали тими, ким вони є зараз. Головна місія кампанії — створити спільноту, в якій жінки обмінюватимуться історіями успіху, надихатимуть одна одну та відзначатимуть досягнення жінок по всьому світу. «Обмін історіями успіху є важливою частиною зміни понять, особливо в сфері розваг та спорту, які, як правило, висвітлюють досягнення чоловіків», — коментує Дуа Ліпа, — «Я вдячна PUMA за те, що маю шанс розповісти свою історію та надихнути дівчат по всьому світу.

Давайте покажемо разом, на що ми здатні!» Супермодель Вінні Харлоу та модель Кара Делевінь також приєднаюся до кампанії «Вона надихає».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA