украинские дизайнеры Нео Cultnaked нова колекція

Pop Drop – нова колекція українського бренду CULTNAKED

Сейчас читают: 111
vogue.ua

Український бренд CULTNAKED презентував нову колекцію Pop Drop, головна ідея та концепція якої – представити новий та свіжий погляд на легендарні streetstyle-речі епохи 2000-х.

Цей реліз для бренду – особливий, оскільки він готувався з початку війни в Україні. Команда CULTNAKED працювала над новою колекцію у бомбосховищах під час сирен і поверталася до штаб-квартири після того, як загрози більше не було.

Культуру "нульових" бренд завжди асоціював з чимось веселим, тож вирішив зробити це провідною ідеєю колекції, що принесе проблиск радості у важкі часи для нації, а також стане корисною для країни — відсоток доходу перераховують до благодійної організації "Повернись живим".

Ще одна важлива складова дропу – sustainability, яка є однією із основних цінностей бренду. CULTNAKED не зберігає стоку – увесь одяг виготовляється на замовлення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA