New York книги видавництво vivat натхнення читання дозвілля вибір редакції New York

Натяки, інтриги і розслідування: добірка трилерів і детективів від Vivat

Сейчас читают: 289
womo.ua

Видавництво Vivat пропонує добірку трилерів і детективів, які триматимуть увагу до останньої сторінки. Кімберлі Мак Крейт. Чудове подружжя  Психологічна драма і трилервід Кімберлі Мак Крейт, яка перш ніж стати письменницею, працювала у сфері права та має юридичну освіту. «Чудове подружжя» став «Найкращою книжкою літа» за версією The New York Times, People і Publishers Weekly.

Зараз Amazon готує екранізацію роману. Це історія про шлюб і довіру. Адвокатка Ліззі відгукується на заклик про допомогу від старого друга зі студентських часів, Зака.

Чоловіка підозрюють у вбивстві його дружини, Аманди. Звісно, Зак стверджує, що невинний, і Ліззі йому вірить. Та чим більше вона дізнається про стосунки подружжя, тим більше у неї запитань до свого старого приятеля.

Професійні виклики накладаються на непрості стосунки з власним чоловіком. Намагаючись знайти вбивцю, жінка замислюється над тим, чи взагалі шлюб може бути вдалим і що таке «ідеальне подружжя».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA