Джамала РЕЙТИНГ конкурс The Guardian Kalush Orchestra пісня

Пісня української співачки потрапила до трійки найкращих пісень «Євробачення»

Сейчас читают: 850
womo.ua

Пісня «1944», яку виконувала українська співачка Джамали посіла третє місце в рейтингу найкращих пісень «Євробачення» за версією The Guardian.

Рейтинг пісень-переможців пісенного конкурсу «Євробачення» склало британське видання The Guardian. Про це Джамала повідомила у своєму Instagram. Читайте також: Анджеліна Джолі запускає власне ательє: подробиці Рейтинг найкращих пісень «Євробачення»:  Перше місце посіла пісня Waterloo шведського гурту ABBA (1974). Читайте також: Національна кінопремія «Золота Дзиґа» оголосила лонглист номінантів за два роки На другому місці опинилася пісня Poupée de Cire, Poupée de Son французької співачки Франс Галль (1965).

На третьому місці пісня Джамали «1944» (2016). Читайте також: Що подивитися у кінотеатрах України: головні прем’єри травня 2023 року Також до списку найкращих пісень ввійшли й інші переможці від України на конкурсі.

На 14 місці опинилася Руслана з піснею Wild Dances, а переможці 2022 року Kalush Orchestra з піснею Stefania посіли 24 місце.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA