весілля новини діти знаменитостей Перші кадри

Прийомна донька Емінема вийшла заміж: перші кадри з розкішного весілля

Сейчас читают: 725
hochu.ua

Прийомна дочка популярного репера Емінема зіграла розкішне весілля. Через сім років стосунків 30-річна Алайна Марі Скотт вийшла заміж за свого коханого Метта Меллера.

Цікаво, що святкування відбулося ще 9 червня, проте перші весільні фото з'явилися тільки через тиждень. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Весільна церемонія Алайни та Метта відбулася в Детройті, штат Мічиган.

Над образом нареченої попрацювала дизайнерка однойменного бренду Katerina Bocci. Відомо, що подружкою нареченої стала єдина рідна дочка Емінема Гейлі Джейд.

Читати також Зірка "Месників" Кріс Еванс готується до весілля з актрисою – хто підкорив серце красунчика (ФОТО) 9 червня 2023 року просто один з найкращих днів у моєму житті, в цьому житті та в наступному моя душа завжди знайде твою,— підписала публікацію Алайна Марі.Зазначимо, Алайна Марі Скотт — дочка сестри колишньої дружини Емінема Кімберлі Дон Скотт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA