традиції Обряд весілля

Бити посуд та віддавати борги: як і коли відзначати шкіряне весілля

Сейчас читают: 826
hochu.ua

Шкіряне весілля – трирічна річниця сімейного життя. Цей етап отримав свою назву через те, що стосунки подружжя стають більш еластичними та гнучкими як шкіра.

Що дарувати на шкіряне весілля і як його відзначати? Розбираємось разом з HOCHU.ua. Читати також Їсти, молитися, закохати: як зачарувати чоловіка за 10 кроків Свою назву третя річниця отримала не лише завдяки гнучкості подружжя у стосунках.

Вважається, що через три роки після весілля, чоловік та дружина починають "шкірою відчувати" один одного. Ще одна версія полягає в тому, що шкіра вимагає дбайливого догляду та уваги, як і стосунки між партнерами.За традицією, перед шкіряним весіллям важливо забути всі образи та попросити пробачення один в одного.

Насправді це варто робити завжди, щоб спільне життя тривало не лише до шкіряного, а й до золотого ювілею.Вважається, що перед святковою датою потрібно очистити будинок від усіх предметів, що викликають негативні спогади чи асоціації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA