Ольга Фреймут Сша місто Лос-Анджелес новини шоубізнес діти знаменитостей Ольга Фреймут Сша місто Лос-Анджелес

Старша донька Олі Фреймут уперше розповіла про свою роботу в США

Сейчас читают: 604
hochu.ua

Старша дочка популярної ведучої Олі Фреймут уперше поговорила з підписниками про своє життя в США. 17-річна Злата Мітчелл розповіла, чим займається в Америці, окрім навчання, і де хотіла б жити в майбутньому.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua! Читати також Любовний трикутник: Фреймут та Єфросиніна не змогли поділити чоловіка (ВІДЕО) На своїй сторінці в Instagram донька Олі Фреймут рідко ділиться деталями особистого життя, проте нещодавно вона все ж розповіла, як живе далеко від батьків.

17-річна Злата вчиться в Каліфорнії та попутно працює, аби самостійно забезпечувати себе в такому юному віці. За словами блогерки, вона часто подорожує і займається хореографією, а в майбутньому планує стати кінорежисером.Вчуся, знімаю, працюю над портфоліо, танцюю, викладаю, нудьгую, знайомлюся, їжджу до Лос-Анджелеса, живу в школі, подорожую на канікулах,- розповіла Злата Мітчелл.Дівчинка не приховує, що хотіла б одного разу повернутися в Україну, щоб познайомити своїх майбутніх дітей з культурою рідної країни.

Проте своє життя вона уявляє здебільшого в Каліфорнії, але з можливістю подорожувати та працювати в різних країнах. Хочу, щоб мої діти теж якусь частину дитинства провели в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA