Alexander Macqueen Гвінет Пелтроу новини шоубізнес діти знаменитостей Alexander Macqueen Гвінет Пелтроу

Донька Гвінет Пелтроу одягла провокаційну сукню мами: у 2002 році актрису "рознесли" за це вбрання (ФОТО)

Сейчас читают: 828
hochu.ua

Дочка Гвінет Пелтроу нещодавно приміряла одне з найбільш суперечливих вбрань своєї знаменитої мами на червоній доріжці. 18-річна Еппл дістала з глибин гардероба напівпрозору чорну сукню від Александра Макквіна, в якій її зіркова мама підкорила "Оскар 2002".

Подробиці на HOCHU.ua!Днями Пелтроу запропонувала поставити їй запитання в Instagram, на які тепер вона охоче відповідає. Один із фанатів поцікавився, чи одягала 18-річна Еппл архівні вбрання актриси, в яких вона раніше з'являлася на публічних заходах.

У відповідь на це Гвінет опублікувала знімок із власної гардеробної, на якому її донька позує в найпровокативнішій сукні зіркової мами.

Читати також Бред Пітт VS Бен Аффлек: Гвінет Пелтроу зізналася, хто з її екскоханців був кращим у сексі Варто зазначити, що коли Пелтроу одягла цю сукню від Alexander McQueen 2002 року на 74-ту церемонію вручення премії "Оскар", акторка зазнала жорсткої критики.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA