Китай новини шоубізнес діти знаменитостей Брюс Вілліс Китай

Поки Брюс Вілліс бореться з деменцією, його дружина показала донькам статую зіркового батька

Сейчас читают: 329
hochu.ua

Дружина тяжкохворого Брюса Вілліса продовжує розповідати про стан легендарного актора і показувати, як вони проводять час всією сім'єю.

Наприклад, днями Емма Гемінг показала донькам, як у Голлівуді цінують досягнення їхнього знаменитого батька. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!45-річна Емма Гемінг поділилася серією фотографій і відео у своїй історії в Instagram, демонструючи їхню сімейну прогулянку в Лос-Анджелесі.

Дружина Брюса Вілліса вирішила розповісти молодшим донькам про успішну кар'єру їхнього батька, яка припинилася через його невиліковну хворобу.

Так, малятка побували в музеї Мадам Тюссо, де стоїть воскова фігура Брюса Вілліса. Читати також У Брюса Вілліса та Демі Мур народилася онука: як виглядає їхня дочка Румер через 2 місяці після пологів (ФОТО) Крім того, разом з 11-річною Мейбел і 9-річною Евелін побували на Алеї слави в Голлівуді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA