весілля

Захисник збірної України Ілля Забарний більше не холостяк: з'явилося перше відео з його весілля

Сейчас читают: 216
hochu.ua

Захисник збірної України з футболу Ілля Забарний на своїй сторінці в Instagram поділився радісною новиною про своє одруження.

Його обраницею стала донька ексдружини українського ведучого Андрія Джеджули Юлії Леус від першого шлюбу - Ангеліна. Читати також Меган Фокс та Machine Gun Kelly знову разом: коли весілля?

На опублікованому короткому відео молодята демонструють обручки та щасливі посмішки.5 червня ми стали чоловіком і дружиною. Кохаю безмежно, - підписав ролик Забарний.До привітань молодят в коментарях також долучилися їхні підписники, яких на двох у пари майже 51 тисяча: Читати також Наближається ще одне весілля: Барбара Палвін і Ділан Спроус підтвердили заручини Нагадаємо, Ілля та Ангеліна перебувають у стосунках з 2018 року, а восени 2022-го футболіст наважився освідчитися коханій.

Для цього юнак обрав дуже романтичне місце з живою музикою, яке спеціально під цю подію прикрасили квітами, свічками та вогниками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA