Китай місто Victoria весілля новини шоубізнес Китай місто Victoria

Наближається ще одне весілля: Барбара Палвін і Ділан Спроус підтвердили заручини

Сейчас читают: 302
hochu.ua

Модель Victoria's Secret Барбара Палвін і зірка серіалу "Життя Зака і Коді" Ділан Спроус заручилися. Пара офіційно підтвердила новини про заручини, які з'явилися кілька місяців тому.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!В інтерв'ю виданню V magazine Ділан Спроус і Барбара Палвін підтвердили, що готуються узаконити свої стосунки, які тривають уже п'ять років.

На честь цього пара знялася в тематичній фотосесії, а саме інтерв'ю вони дали брату-близнюку актора Коулу Спроусу. Виявилося, що заручини знаменитостей відбулися ще у вересні минулого року, задовго до того, як папараці помітили на безіменному пальці моделі каблучку з розкішним діамантом.Я думаю, що визначення шлюбу сильно відрізняється для нашого покоління від того, що воно означало для попереднього.

Для мене, принаймні, шлюб це обіцянка любити тебе нескінченно і бути твоїм партнером. Я нервую через цю подію. Чесно кажучи, це стосується і першого танцю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA