короткие поздравления поздравления картинки 1 сентября День знаний листівки

Привітання з Днем знань — листівки, картинки, вірші на 1 вересня

Сейчас читают: 382
liza.ua

Перше вересня — це традиційне свято початку навчання. День знань — велике свято як для першачків, які впреше заходять до школи, так і всіх, хто причетний до навчального процессу.

Тож давай привітаємо наших друзів-школярів, наших вчителів з початком нового навчального року! Ми підібрали для тебе красиві листівки та душевні побажання — обирай та надсилай!А чи знаєш ти, чому ми відзначаємо День знань саме першого вересня?

Так склалося, що ще з XV століття новий рік на Русі починався 1 вересня, а всі школи в ті часи були церковними, тож за навчання учні бралися саме з церковного нового року. «Новим» рік вважався тому, що на цей час закінчувалися жнива і вся важлива робота по господарству, тож дітей можна буловідпускати до науки.У школі разісний передзвін, Про перші уроки сповіщає.

В ньому радість, щастя в нім, на уроки натхнення злітає!***Вчитись завжди на відмінно першокласникам бажаємо віднині. Рідним та собі радість, І на славу країні!***Школа нині нам привітно відчинила двері, Радуємо

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA