Сша короткие поздравления народные традиции поздравления картинки поздравления стихи листівки Сша

День програміста 12 вересня — привітання, листівки, картинки

Сейчас читают: 841
liza.ua

А чи ти знаєш, що 12 вересня в світі традиційно святкують День програміста? Тож не забудь надіслати красиву листівку та напиши слова подяки та привітай із професійним святом всіх знайомих, хто працює в IT-сфері.

А ми підготували для тебе красиві листівки і теплі привітання у віршах та прозі — обирай та надсилай!12 вересня в Україні відзначають День програміста, який щорічно святкують в світі 256-го дня року.

Цей день обрали, оскільки число 256 тісно пов’язане з комп’ютерами. Воно відповідає кількості чисел, які можна представити, використовуючи один 8-бітний байт.

Ти щось зрозуміла? Ми також не зрозуміли, але програмісти, будь певна, точно зрозуміють! )Офіційно дата Дня програміста не визначена, але цей день святкують у багатьох країнах, приміром, Німеччині, США, Великій Британії, Польщі, Бразилії, Чехії, Франції та інших.У цей день всі айтішники отримують на свою адресу багато теплих слів подяки і побажання всього найкращого в житті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA