Нео

Оливкова олія для обличчя: користь та як застосовувати у догляді за шкірою обличчя

Сейчас читают: 998
beauty.ua

Оливкова олія має очищувальну, тонізуючу і омолоджуючу дію, здатність прискорити процес регенерації клітин, внаслідок чого вдається надовго зберегти природну пружність, еластичність і молодість шкіри.

Регулярне застосування натуральної олії з оливи сприяє розгладжуванню дрібних зморшок, а також запобігає появі нових.Якщо креми, які ти наносиш на особливо сухі ділянки, швидко вбираються і тобі доводиться витрачати пляшку лосьйону за тиждень, то тобі однозначно варто спробувати оливкову олію.

Через високий вміст жирних кислот воно досить густе, тому повільно вбирається і залишає твою шкіру зволоженою дуже довго.Оливкова олія містить вітамін Е, який покращує здоров'я шкіри шляхом лікування запалень, прищів та захисту шкіри від серйозних захворювань.Не рекомендуємо використовувати його тим, хто має жирну шкіру.

Воно комедогенне і може забити твої пори, викликаючи ще більшу жирність і прищі.Нещодавно вченими було проведено дослідження, яке показало ідентичність жирів оливкової олії з тими, що утворюють шкірне сало.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA