косметика макіяж поради практичні поради літо

Секрет макіяжу, який протримається весь день: експертка розкрила таємницю

Сейчас читают: 340
hochu.ua

Візажистка Лан Нгуєн-Граліс співпрацює з багатьма відомими особистостями та моделями, а також навчає основ макіяжу клієнток своєї студії.

Тобто вона на досвіді знає, як змусити макіяж працювати на вас. Читати також Макіяж для білолицих: які кольори косметики треба викинути з косметички У коментарі американському сайту про моду й красу Who What Wear експертка зазначила, що найважливіше - подбати про основу.

Не спішіть відразу наносити макіяж - спершу зволожте шкіру. Це дасть змогу уникнути непотрібної сухості протягом дня та забезпечить шкірі сяйво.

Візажистка пропонує використовувати для цього саме корейські косметичні бренди через їхні легкі склади, які надовго зволожують шкіру та добре лягають під макіяж.Фото: pexels.comВласницям жирної та комбінованої шкіри Нгуєн-Граліс пропонує згладжувати шкіру перед нанесенням основи праймером із силіконовою формулою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA