обличчя догляд за обличчям

Сверблячка і висип: 7 причин не вмивати обличчя милом

Сейчас читают: 348
hochu.ua

Звикли зранку вмиватися милом, аби шкіра не так блищала? Чи, можливо, ввечері ви очищаєте ним макіяж? Час міняти звички, адже скоро ви помітите чимало проблем зі шкірою.

Раніше ми писали, як правильно наносити сонцезахисний крем, а тепер розкажемо, що може спровокувати мило. Шкіра обличчя ніжніша за інші ділянки тіла, тому звичайне мило ніяк не підходить для вмивання, пише ukr.media.

Справа в тому, що лужний баланс мила не відповідає нормам для догляду за шкірою обличчя. PH мила досягає 11, а баланс епідермісу — всього 5,5.

Таким чином відбувається хімічний конфлікт, і шкіра стає лужною. Читати також Прищі та місячні: експерт розповіла, як врятувати шкіру обличчя і виглядати приголомшливо Висип Подразнення Сверблячка Сухий епідерміс Лущення шкіри Поганий шкірний імунітет Сприятливе середовище для шкідливих мікроорганізмів Дерматологи радять вмиватися засобами, які спеціально розроблені для шкіри обличчя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA