лайфхак Нео як приготувати

Один секретний продукт допоможе врятувати невдалу підливу

Сейчас читают: 795
hochu.ua

Підлива - не самостійна страва, але без неї гарнір, наприклад, картопляне пюре, не такий смачний. Розповідаємо, як приготувати ідеальну підливу.

Читати також Ідеальна пісна вечеря: соковите овочеве соте (РЕЦЕПТ) Гарно зварена підлива відмінно доповнює різні гарніри або м’ясні частування, робить їх цікавішими, смачнішими, та ароматнішими.

Ідеальна підлива – густа та однорідна. Але якщо ви готуєте соус і бачите, що підлива не гусне - не біда. Є кілька способів змінити це просто в процесі приготування.

Разом з Pixelinform розповідаємо про них.Якщо підлива рідка, на сусідню сковороду налийте трохи олії або покладіть вершкового масла.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Один из ключевых преимуществ термостойкого герметика для дымоходов — его состав. Он не содержит в себе горючих компонентов, что обеспечивает дополнительную безопасность при использовании в отопительных lifehelper.one /10 месяцев назад
kvartblog.ru
Один из ключевых преимуществ термостойкого герметика для дымоходов — его состав. Он не содержит в себе горючих компонентов, что обеспечивает дополнительную безопасность при использовании в отопительных kvartblog.ru /10 месяцев назад
hochu.ua
Помер ще місяць тому, а відомо стало тільки зараз: пішов із життя один із акторів "Титаніка" (ФОТО, ВІДЕО) hochu.ua /10 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA