Швеція люди контакт Нео Швеція

Марічка Довбенко: Я готую ліжко для Першої леді та Президента

Сейчас читают: 963
womo.ua

Авторка ”У ЛІЖКУ” розповіла про історію створення YouTube-проєкту та що відбувається у ліжку за кадром У Швеції можна побачити, що люди роблять у своєму ліжку  Коли я навчалась у Швеції, то побачила що люди дуже просто ставляться до своєї приватності.

У квартирах не має фіранок чи штор, бачно все що відбувається: як люди сплять, ходять, їдять. Це мене водночас і вражало, і бентежило, адже у нас так не заведено.

У нас зачинити по щільніше, аби ніхто нічого не побачив. Я багато міркувала над цим, і вирішила що така поведінка пов’язана із тим, що Швеція одна із найбезпечніших країн, люди там просто не відчувають загрозу від того, що хтось їх побачить.

Одного разу я також вирішила спати, не закриваючи жалюзі. Мені було дуже цікаво отримати такий досвід, адже кімната в якій я мешкала у гуртожитку розташовувалась на першому поверсі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA