медицина ООН жінки лікарі жіноче здоров’я

У 10 областях України запрацювали мобільні гінекологічні бригади

Сейчас читают: 741
womo.ua

У 10 областях України розпочали роботу мобільні гінекологічні громади, які заїжджають у важкодоступні населені пункти та безоплатно проводять огляди.

Про це повідомили в Благодійному фонді «Інститут розвитку сім’ї та дитини». Читайте також: У Києві Uklon запустив таксі для людей з інвалідністю: подробиці Фото: БФ «Інститут розвитку сім’ї та дитини» Читайте також: У Китаї з мозку дівчинки видалили ненародженого близнюка: фото Мобільні бригади працюють у 10 областях України, а саме у: Житомирській; Львівській; Івано-Франківській; Тернопільській; Хмельницькій; Вінницькій; Волинській; Чернівецькій; Закарпатській; Рівненській областях.

Щоб дізнатись про роботу лікарів у вашому районі, необхідно зателефонувати за номером 3033 з 9:00 до 18:00. Робота виїзної мобільної бригади, її послуги та витратні матеріали – безоплатні. Читайте також: COVID-19 поширився через витік з лабораторії у Китаї — ФБР Додамо, що проєкт реалізується командою фахівців обласних перинатальних центрів за фінансової підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення та координації Благодійного фонду «Інститут розвитку сім’ї та дитини».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA