Срср Росія люди Нео Срср Росія

Президент Фінляндії: Путін припустився таких самих помилок, що і Сталін » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 967
goneva.net.ua

Президент Фінляндії Саулі Нііністьо порівняв Путіна зі Сталіном. Про це він завив у своєму новорічному зверненні. Нііністьо наголосив, що до Європи у 2022 році повернулися жахи великої війни.

Також він зазначив, що фінська зовнішня політика та безпекова політика переживає історичний поворот. "Якщо Росія вважала, що масштабна загроза швидко поставить Україну на коліна, вона припустилася серйозної помилки у своїх судженнях.

Не можна не думати про схожість ситуації з нашою Зимовою війною, коли Радянський Союз припускав, що вони вийдуть на Гельсінкі упродовж двох тижнів", -  сказав президент Фінляндії. Нііністьо наголосив, що керівники країни з авторитарним правлінням, Сталін і Путін не змогли розпізнати ключовий фактор.   "Річ у тому, що люди, які живуть у вільній країні, мають свою волю та переконання.

Нація, яка працює разом, є величезною силою", – підкреслив він. Другою помилкою Росії він назвав думку про те, що європейське чи західне співчуття до українського народу мине. Він зазначив, що замість того, аби просто спостерігати, жителі Фінляндії глибоко переживають це з українцями.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
У Генштабі ЗСУ розповіли про стратегію Кремля » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
На російському телебаченні вже погрожують Польщі ядерним ударом » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
В НАТО прокоментували бої за Соледар і Бахмут » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA