Росія Крим війна Росії проти України війна в Україні Росія

Представникам Європарламенту передали листи з історіями спротиву в Криму та закликали його підтримати

Сейчас читают: 602
womo.ua

Активісти руху «Жовта стрічка» передали представникам Європейського парламенту листи з історіями спротиву в окупованому Росією Криму.

Активісти закликали підтримати їхні дії. Про це повідомляє пресслужба «Жовтої стрічки». Зазначається, що 14 європейських парламентаріїв, у тому числі й голова Європейського парламенту Роберта Мецола, отримали історії українських та кримськотатарських представників опору. Читайте також: Ув’язнена росією українська журналістка Ірина Данилович оголосила сухе голодування: реакція МЗС України Свої історії протистояння агресії РФ розповіли перша заступник міністра закордонних справ України Еміне Джапарова, представники «Жовтої стрічки» у Криму та кримськотатарські активісти, а також інші лідери думок – наприклад, постійна представниця Президента України в АР Крим Таміла Ташева, кінорежисер, актор, заслужений артист АР Крим, військовослужбовець ЗСУ Ахтем Сеїтаблаєв, режисер та інші.

Також Еміне Джапарова заявила, що навіть після дев’яти років окупації рух опору у Криму залишається сильним. Читайте також: Підвал тортур: що пережили українські діти під час депортації до росії Читайте також: В Україні надаватимуть гранти бізнесу з територій можливих бойових дій Крім того, європарламентарії отримали у подарунок квитки на майбутні перші залізничні рейси до звільненого українського півострова.

The post Представникам Європарламенту передали листи з історіями спротиву в Криму та закликали його підтримати appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA