Володимир Остапчук новини шоубізнес Володимир Остапчук

Остапчук після минулих стосунків працював із психологом: нова дівчина ведучого згадала про його колишніх

Сейчас читают: 773
hochu.ua

Молода обраниця Володимира Остапчука висловилася про минулі стосунки ведучого. Відповідаючи на запитання підписників, Катерина Полтавська наголосила, що знає про бурхливі романи зіркового бойфренда і ставиться до них із повагою, адже кожні його минулі зв'язки сприймає як пройдений досвід.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!У Stories в Instagram блогерка відверто відповіла на запитання щодо її стосунків із Володимиром Остапчуком.

наприклад, Катерина розповіла, як на велику різницю у віці між коханими відреагували її батьки. За словами дівчини, вони лояльно до цього поставилися, адже головне, що її доньці комфортно з обранцем.

Чудово. У моїх батьків різниця в 13 років. Ми з 16 недалеко пішли. Вова ох**нна людина. Батьки за мене раді. Якби у всіх був такий чоловік, як він, то в інтернеті було б менше отрути,— підкреслила Катерина Полтавська.Крім того блогерка прокоментувала і минулі стосунки Володимира Остапчука.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA