зірки актор новини шоубізнес

"Повністю перевернула моє життя": двічі розлучений Тарас Цимбалюк зворушливо привітав кохану з днем народження (ФОТО)

Сейчас читают: 266
hochu.ua

Відомий український актор та зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк розповів, що сьогодні, 24 травня, його дівчина, ресторатор та блогерка Світлана Готочкіна, святкує день народження.

Знаменитість привітав кохану та поділився порцією романтичних світлин з нею. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Тарас Цимбалюк рідко ділиться подробицями свого особистого життя, однак в цей святковий день публічно звернувся до своєї коханої та адресував їй приємні слова.

Читати також Тарас Цимбалюк проходив проби на фільм для дорослих: актор поділився подробицями кастингу у підвалі З днем народження, моя дівчинко!

Безмежна подяка тобі, що одного дня ти увірвалась в моє життя і повністю його перевернула! P. S. Решту - прошепчу сьогодні на вушко,— написав він.Актор вирішив опублікувати гарні фото з їх домашнього архіву, на яких вони цілуються та обіймаються.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA