лайфхак прання

Надійний бабусин спосіб відбілити пожовклі речі: простий бюджетний лайфхак на всі випадки життя

Сейчас читают: 398
hochu.ua

Прання - одна із важливих буденних справ, якими господині вимушені займатися регулярно. Однак далеко не всі мають змогу користуватися дорогими засобами для прання - часом ціни на хороший порошок та кондиціонер шокують.

Тому ми розповідаємо, як і чим можна легко замінити фірмову побутову хімію.Раніше ми розповідали, як відіпрати складні та старі плями за допомогою дешевого прального порошку, а тепер розкажемо, як відбілити речі в домашніх умовах за допомогою старого “бабусиного способу”.

Цим корисним лайфхаком ділиться ukr.media. Видання зауважує, що домогосподарки почали користуватися цим лайфхаком ще у 70-х роках: ефективність доведена часом, а результат перевершує всі очікування!

Читати також Без прання: як позбутися запаху поту на одязі У глибокий таз потрібно набрати гарячої води (температура має бути близько 80-90 градусів), додайте у неї 50-80 г канцелярського клею (рідке скло).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA