Ольга Сумська війна новини день народження Ольга Сумська

Після ракетних атак Ольга Сумська публічно звернулася до доньки, що продовжує життя у росії

Сейчас читают: 300
hochu.ua

Популярна українська акторка Ольга Сумська й надалі підтримує старшу доньку, яка, попри російську агресію, продовжує світське життя у рф.

1 червня Антоніна Паперна святкувала свій день народження, з чим її поспішила публічно привітати знаменита мама. Деталі — на HOCHU.ua!У Stories в Instagram народна артистка України опублікувала архівні кадри зі старшою донькою.

На них Ольга Сумська та Антоніна позують ще до початку повномасштабної війни, оскільки після російського вторгнення Паперна жодного разу не з'являлася в рідній Україні, а в публічному просторі продовжує мовчати про геноцид українського народу.Донечко!

З днем народження, рідненька! Моя любов,— підписала кари актриса. Читати також Ольга Сумська обурилася заявам Ірини Фаріон про трагедію в Маріуполі: "Просто до сліз..." Зазначимо, що Ольга Сумська не раз намагалася виправдати мовчазну позицію Антоніни Паперної.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA