Спартак Суббота Нео Євген Янович Спартак Суббота

"Подкаст терапії" бути: скандальний Спартак Суббота заявив про повернення відомого проєкту

Сейчас читают: 692
hochu.ua

Український блогер і "психотерапевт", який нещодавно опинився в центрі гучного скандалу, Спартак Суббота буде продовжувати вести проєкт "Подкаст-терапія" на своєму YouTube-каналі попри звинувачення у шахрайстві і непрофесіоналізмі.

Випуски проходитимуть без його співведучого Євгена Яновича. Про це він написав у своєму Telegram-каналі. Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!Спартак Суббота в перший день травня анонсував повернення програми Подкаст-терапія.

За його словами, формат проєкту буде дещо змінений. Читати також Бутафорський образ чи наклеп конкурентів: Спартак Суббота кинув виклик "шукачам сенсацій", заявивши, що доведе свою невинуватість Сьогодні (1 травня — прим.

ред.) я до вас з новинами. Новим випускам Подкаст-терапії бути. І цього разу хочу дещо змінити формат. Під цим дописом ви можете поставити мені питання, а команда вибере ті, на які я відповім у новому випуску.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA