Сша Україна місто Лос-Анджелес позитив турне зірки Надя Дорофєєва шоубізнес Сша Україна місто Лос-Анджелес

"Время и Стекло" знову радує фанатів: популярний гурт вирушив в американський тур (ФОТО)

Сейчас читают: 532
hochu.ua

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва опублікувала спільне фото зі своїм колегою по сцені Позитивом (Олексій Завгородній).

Музиканти свого часу працювали у складі гурту "Время и Стекло", який у березні 2020 року несподівано розпався. Деталі — в матеріалі HOCHU.ua.В українському шоу-бізнесі ходили чутки про возз’єднання улюбленого гурту, нещодавно Надя з Позитивом анонсували виступи в Америці, однак ціль — зібрати гроші для потреб української армії.

Так, 6 травня знаменитості на сцені Лос-Анджелесу виконали старі хіти, від яких колись фанатіла вся Україна. Читати також Її міні-величність: принцеса Шарлотта з'явилася на коронації Чарльза III у дорогоцінній тіарі та розкішній сукні (ФОТО) Стартував Амерікан тур, майже возз’єднання.

Сьогодні Сієтл, чекаємо на вас!,— написала співачка у мікроблозі.Прихильники сподіваються, що гурт виступить в кожному куточку рідної України:Відомо, що гурт "Время и Стекло" був заснований у 2010 році, перша пісня "Так випала карта" відразу стала хітом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA