незламна мама

Як звільнитися від впливу негативних думок: вправа «Радіо» від психологині «Незламної мами»

Сейчас читают: 176
womo.ua

Ми не можемо контролювати свої думки, але можемо навчитися не страждати від них, не дозволяти їм впливати на наш стан, стосунки і якість життя, використовуючи техніки дистанціювання.

Про одну з таких розповіла психологиня проєкту «Незламна мама» від «Фонду Маша» Тетяна Хоменко. Тетяна Хоменко, психологиня проєкту «Незламна мама» Останні 14 місяців всі ми живемо в стресі та тривозі.

Як наслідок, у нас можуть з’являтися негативні, тривожні міркування, які забирають багато часу й енергії. – Коли у вас змінився настрій, ви відчули, що погіршився емоційний стан, запитайте себе: «Про що я в цю мить подумав/ла?», «Що промайнуло в моїй голові?», «Чи корисно мені про це думати?», – радить психологиня проєкту «Незламна мама» від «Фонду Маша» Тетяна Хоменко. Отже, ви визначили, «впіймали» негативну думку.

Тепер час від неї дистанціюватися. – Техніка дистанціювання «Радіо» допоможе дати собі раду з некорисними думками, – пояснює Тетяна Хоменко. – Уявіть, що у вас в кімнаті чи автомобілі лунає радіо, завдання якого – зіпсувати вам настрій, не дати провести добре день тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA