НОВОСТИ конференция маркетинг

Понад тисяча учасників прокачали digital-стратегії на DGTL STAR MRTH

Сейчас читают: 515
womo.ua

21 жовтня на DGTL STAR MRTH 22 топові digital-фахівці з FAVBET, INTERTOP, Gastrofamily, МАУ, Kernel, Tripmydream та інших великих компаній та агенцій поділилися актуальними стратегіями контент- та інфлюенс-маркетингу, а також дали поради, як з мінімальними витратами на онлайн-просування досягти максимального результату.

До заходу долучилися понад 200 учасників офлайн у INVERIA Event Space та понад тисяча онлайн-глядачів. Навіщо інвестувати у контент-маркетинг та SEO, з чого почати роботу над контентом та як уникнути помилок під час його створення, розповіла директорка з PR та комунікацій WePlay Esports Media Holding Олена Дальська-Латошевіч.

Вона навела переконливу статистику про те, що контент-маркетинг на 62% дешевше традиційного, при цьому приносить 55% трафіку та уп’ятеро збільшує кількість лідів.

Про те, як Gastrofamily вдається з бюджетом на рекламу в 50 доларів створювати ажіотаж у закладах, поділилася директорка з маркетингу компанії Марія Банько.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA