НОВОСТИ ЛГБТ Киевпрайд

Марш ХарківПрайд-2021 зібрав близько 3 тисяч людей – пройшли від майдану Свободи до Саржиного Яру

Сейчас читают: 688
womo.ua

Марш почався у неділю, 12 вересня о 12:00. Стартував від входу до станції метро Держпром. Колона з близько 3000 учасників та учасниць пройшла до парку Саржин Яр.

Хода тривала до 14:00. Це був другий та наразі найдовший Марш ХарківПрайд харківськими вулицями.Це була мирна хода представників і представниць ЛГБТ+спільноти та всіх людей, що підтримують рівність прав та можливостей для всіх людей, незалежно від їхньої сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності.

Цьогорічний ХарківПрайд пройшов під гаслом «Безпека. Рівність ХарківПрайд!» та акцентував на наступних вимогах: належне розслідування злочинів на ґрунті ненависті; рівний доступ до державних інституцій; інклюзивна освіта без булінгу.

Марш ХарківПрайд пройшов понад 2 кілометри. Під час ходи за правопорядком стежила поліція. Після ходи учасники та учасниці безпечно покинули місце проведення ХарківПрайду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA