Украина місто Київ туризм фильм Украина місто Київ

"України на екрані має бути більше": Star Media долучиться до розвитку туризму

Сейчас читают: 625
hochu.ua

Кінокомпанія Star Media підписала меморандум про співпрацю із Державним агентством розвитку туризму України. Відтепер Київ та його туристичні принади будуть просуватися у кінопроектах, які знімає Star Media та її партнери — Apple Tree Vision і Kristi Films.

А унікальні об’єкти, які відбудовуються спеціально для зйомок, зможуть використовуватись як туристичні об'єкти. Перший крок після підписання меморандуму — домовленість про те, що збудоване під селом Ровжи на Київщині єврейське містечко 100-річної давнини зможе приймати екскурсії та стане частиною туристичного маршруту в околицях столиці.Єврейське містечко під селом Ровжи — це декорації для історичного фільму "ШТТЛ", який є спільним проєктом кінематографістів України та Франції.

Штетл, де розвиваються всі драматичні події фільму, "змалювали" з селища Сокаль. На те, щоб відтворити населений пункт, знадобилося три місяці підготовки і створення 3D-моделі майбутнього селища.На площі близько 4 000 м2 менше ніж за місяць звели 18

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA