Росія місто Сімферополь суд СИЗО війна Крим полонені війна Росії проти України Росія місто Сімферополь

Політувʼязнену Ірини Данилович етапували в Краснодар: деталі

Сейчас читают: 168
womo.ua

Кримську громадянську журналістку Ірину Данилович, яку росія ув’язнила за сфабрикованою справою до 7 років і яка оголошувала про голодування через відмову надати їй медичний огляд, етапували із Сімферополя до Краснодара.

Про це із посиланням на батька бранки повідомляють активісти ГО «Кримська солідарність». Читайте також: Ув’язнена росією українська журналістка Ірина Данилович майже втратила слух: реакція омбудсмена За словами рідних Данилович, їм наразі невідомо, де саме в Краснодарі перебуватиме Ірина.

Вони очікують на дзвінки чи листи від неї. Читайте також: В окупованому Криму «апеляційний суд» повернув справу журналістки Ірини Данилович до «Феодосійського міського суду» Нагадаємо, що 28 грудня 2022 року Данилович у Криму засудили до 7 років колонії загального режиму та штрафу у сумі 50 тисяч рублів за нібито носіння вибухового пристрою.

Верховний «суд» Республіки Крим у відповідь на апеляційну скаргу зменшив термін перебування в колонії на один місяць — 6 років і 11 місяців замість семи років. Читайте також: Кримська активістка Ірина Данилович втрачає слух: подробиці Жінка неодноразово заявляла про тиск з боку співробітників ФСБ РФ, тортури та залякування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA